ERZİNCAN / MERKEZ - Ulalar Sancak İlkokulu

Ara

AFAD Eğitim Görevlileri tarafından okulumuz öğrencilerine deprem ile ilgili bilgilendirme eğitimi verildi.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı öğrencilerimiz sınıflarında etkinliklerle kutladı.  Ayrıca 1. sınıf öğrencilerimiz haftayla alakalı kodlama etkinliği yaparak pano hazırladı.

Ara

Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığını erken yaşta edinmeleri ve ilgilerini artırmak adına anasınıfı öğrencilerimiz ile Çocuk ve Bebek Kütüphanesi gezisi gerçekleştirdik.

Ayrıca etkinliğimizin devamı olarak, öğrencilerimizin düzenli olarak kütüphaneden kitap almalarını teşvik etmek amacıyla haftasonu velilerimizle kütüphanede buluşup öğrencilerimizin kütüphaneye kayıt olmalarını sağladık.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası'nda farkındalığı artırmak adına öğrencilerimiz ile pano hazırladık, boyama ve el işi çalışmaları yaptık; ayrıca okul içinde düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan öğrencimize ödülünü takdim ettik.

Ara

Valiliğimizin Projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz ile düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz okuma saatimiz.

Ara

Okulumuz bahçesine yeni salıncaklarımız monte edildi ve bahçe masalarımız yenilendi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte kutladık.

Kas

Okulumuz bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ön bahçeye bakan duvarları boyanmıştır.

Kas

Aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı ve özlem ile andık.